fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Corvinul Hunedoara și CSM Deva, față în față cu promovarea în Liga a II-a. Meciurile se vor disputa astăzi

Corvinul Hunedoara și CSM Deva  au astăzi șansa de a promova în Liga a II-a la fotbal. Meciurile se vor disputa miercuri, de la ora 17:30.

Corvinul Hunedoara întâlnește, acasă, echipa Unirea Ungheni, învinsă în tur cu 0-2 de echipa din orașul de pe Cerna. Astăzi are loc returul, iar Corvinul Hunedoara este la doar un pas de promovare în Liga secundă. Hunedorenii sunt așteptați în număr cât mai mare la stadionul Michael Klein, iar cei care nu pot veni să susțină echipa au la dispoziție site-ul Federației Române de Fotbal, acolo unde, în baza unui cont gratuit, pot urmări partida. Partida poate fi urmărită pe https://www.frf.tv/

Astăzi, de la ora 13, suporterii Corvinului au la dispoziție ambele case de bilete, atât cea de la Tribuna mare, cât și cea dinspre terenul de zgură (intrarea din zona vestiarelor).
Prețul unui tichet de intrare este de 10 lei, iar minorii (inclusiv cei care au împlinit 18 ani) beneficiază de intrare liberă! De asemenea, posesorii de abonamente nu plătesc intrarea, nici persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora.

„Porțile stadionului se vor deschide, în ziua meciului, de la ora 15:30, astfel că vă recomandăm să veniți din timp, pentru a evita eventualele aglomerări care pot apărea, având în vedere și protocoalele de control și siguranță care trebuie respectate la intrarea în stadion”, se anunță pe pagina de socializare a Corviniștilor.

CSM Deva, șansă mare la promovare

Miercuri, 7 iunie, cu începere de la ora 17.30, se va disputa returul finalei de promovare în Liga 2 dintre CSM Reșița și CSM Deva. Jocul pe pe stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului va începe de la 3-2 pentru reșițeni, acesta fiind scorul cu care cărășenii s-au impus în turul de la Deva, reușind să întoarcă rezultatul de la 0-2.

Cu toate acestea, cei de la CSM Deva nu renunță la luptă și cred în șansa lor până la capăt.

„Este clar, cei de la Reșița pornesc ca favoriți, dar noi ne vom juca șansa până la capăt. Meciul de la Reșița va fi foarte greu, în condițiile în care ne vor lipsi doi jucători de bază, Iordache, eliminat în jocul de la Deva, și Stelea, accidentat în același meci. Pe bancă sunt doi jucători cu experiență, Kelemen și Țoiu, care pot juca oricând, iar în rest sunt numai tineri. Noi ne-am îndeplinit obiectivul pentru acest sezon, dar încercăm să îl depășim. Am mare încredere în băieți și sunt convins că vor face un meci bun. Repet, ne vom juca șansa până la capăt, iar acum presiunea este pe adversari”, a declarat Daniel Cherecheși, directorul sportiv de la CSM Deva.

Dacă la finalul celor 90 de minute regulamentare ale returului scorul general va fi egal, vor urma două reprize de prelungire a câte un sfert de oră fiecare. Reamintim, totodată, că regula golurilor marcate în deplasare nu mai este valabilă! Dacă egalitatea persistă, câștigătoarea va fi desemnată după executarea loviturilor de la 11 metri.
Meciul dintre CSM Reșița și CSM Deva va fi transmis în direct pe canalul de Youtube al Federației Române de Fotbal.

Sursa foto: CSM Deva, FC Corvinul 1921 Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *