fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Biciclistul care a căzut de pe podul de la intrare în Hunedoara era băut. Avea 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat

Bărbatul de 54 de ani, din municipiul Hunedoara, care a căzut, marți după-masă, cu tot cu bicicletă peste podul din zona „Blooming”, de la intrarea în localitate, dinspre Deva, era băut. Potrivit polițiștilor, hunedoreanul a căzut în gol de la o înălțime de aproximativ nouă metri. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 1,48mg/l, alcool pur în aerul expirat.

„Bărbatul, în deplasarea sa pe bicicleta, s-a dezechilibrat și a căzut de la aproximativ 9 metri, într-o zonă greu accesibilă, iar echipa de intervenție, care a fost formată din 6 salvatori, a intervenit de urgență pentru a-i asigura primul ajutor.
După prima evaluare a stării de sănătate, biciclistul căzut de pe pod prezenta posibile traumatisme la nivelul coloanei vertebrale și fracturi, astfel că intervenția s-a realizat folosind o saltea vacuum, victima fiind adusă până la ambulanța SMURD care a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Hunedoara”, au declarat reprezentanții ISU Hunedoara.

Apelul la 112 a fost transmis de o un pieton care se deplasa spre casă, se afla la intrarea pe pod și a observat cum biciclistul s-a dezechilibrat și a căzut.

blank blank blank blank blank

Foto: ISU Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *