fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Urmărire „ca-n filme” pe străzile Devei, în noaptea de duminică spre luni. Un tânăr urmărit internațional, prins de polițiști

Un tânăr cu două mandate de executare a pedepsei, urmărit internațional, a fost prins azi-noapte, în Deva, în urma unei acțiuni a polițiștilor de la Ordine Publică. Aflându-se pe strada Minerului, oamenii legii au solicitat șoferului unui autoturism să oprească. Așa a  început o întreagă aventură, care s-a sfârșit cu încarcerarea conducătorului auto. Bărbatul de 26 de ani, din localitatea Cîlan, nu a oprit la semnalele polițiștilor, ci a apăsat pedala de accelerație.

Oamenii legii au pornit în urmărirea lui până aproape în zona Lido, unde șoferul a oprit mașina și a încercat să fugă.

„La data 10 iulie 2023, în jurul orei 00:45, polițiștii Biroului Ordine Publică Deva au solicitat oprirea în trafic a unui autoturism care circula pe strada Minerului, din Deva. Deoarece conducătorul auto a refuzat să oprească, polițiștii au pornit în urmărirea mașinii acestuia, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, până în sensul giratoriu de la intersecția bulevardului 22 Decembrie cu strada Duiliu Zamfirescu, loc în care cel aflat la volan a abandonat autoturismul și a încercat să fugă, fiind, însă, prins de către polițiști.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că cel aflat la volan, un tânăr de 26 de ani, din orașul Călan, nu este posesor de permis de conducere.
De asemenea, polițiștii au stabilit că acesta figurează ca persoană urmărită internațional, fiind condamnat definitiv de Judecătoria Deva, în cursul acestui an, pentru comiterea unor infracțiuni de furt calificat (bărbatul este posesorul a două mandate de executare a pedepsei închisorii, de 3 ani fiecare și se afla în urmărire națională și internațională, întrucât se sustrăgea executării pedepselor privative de libertate)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, tânărul fiind depus în Penitenciarul Deva, în baza mandatelor de executare a pedepsei închisorii emise pe numele său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *