fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Percheziții în Hunedoara și comuna Băcia. 40 de kilograme de artificii au fost confiscate

Percheziții, astăzi, în municipiul Hunedoara și în comuna Băcia. Trei persoane au fost vizate, fiind bănuite de comercializare ilegală de materiale pirotehnice. În urma descinderilor, 40 de kg de artificii au fost confiscate.

„La data de 17 decembrie 2022, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara au efectuat 3 percheziții domiciliare la trei persoane din municipiul Hunedoara și comuna Băcia.

În urma acestor percheziții, au fost descoperite articole pirotehnice din categoriile F1, P1 și F2, care erau deținute și depozitate fără drept, în spații neautorizate, în vederea comercializării ilicite către publicul larg.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări penale fața de trei persoane, pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 37, lit. a și c, din Legea nr. 126/1995.

Au fost indisponibilizate articolele pirotehnice descoperite, respectiv 40 kg de articole pirotehnice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *