fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Minune de Crăciun! După două luni, bărbatul care a dispărut din Deva a fost găsit. „Minunea așteptată în prag de sărbători nu a întârziat să apară… mi-am găsit tatăl!”

Haralambie Tudoran, bărbatul care a dispărut fără urmă din Deva, a fost găsit. În cursul zilei de ieri, după aproape două luni de la dispariția sa, bărbatul s-a întors acasă. A trecut prin momente crunte, a fost jefuit, lăsat fără bani și fără telefon.

Bărbatul de 64 de ani, din județul Buzău, venit la Deva pentru a se întâlni cu frații săi, a dispărut în urmă cu aproape două luni. De atunci, familia sa nu mai știa nimic despre el.

„Credeți în minuni! Eu am crezut, iar minunea așteptată în prag de sărbători nu a întârziat să apară….mi-am găsit tatăl! Mulțumesc pentru numărul mare de distribuiri și mulțumesc oamenilor minunați ce astăzi mi-au adus zâmbetul pe buze!!! Vă doresc sănătate, sărbători liniștite și binecuvântate!!! P.S: NU uitați, vizitați-vă părinții ori de câte ori aveți ocazia, nu doar de sărbători, nimic nu-i bucură mai mult pe această lume!!! (Să credem în OAMENI, nu în instituții!..)”, este mesajul postat de fiica bărbatului care a fost dispărut, timp de două luni. 

Fiica bărbatului spune că povestea prin care a trecut tatăl ei este lungă, dar nimic nu mai contează acum.

„Important este că a ajuns acasă! Toată povestea asta mi-a confirmat încă o dată faptul că autoritățile stau cu mâinile în buzunare… Important este că a reușit să se refacă și că a ajuns singur, pe picioarele lui, acasă!”, spune Diana, fiica bărbatului.

Bărbat dispărut din Deva, de aproape două luni, familia disperată. Fiica bărbatului: „Știu că șansele să mai fie în viață sunt minime, dar îmi doresc și mi-am dorit să fie găsit”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *