fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(FOTO-VIDEO) Seifuri pline cu bani, furate dintr-o clădire de birouri. Unul dintre seifuri a fost găsit îngropat, după ce un hunedorean a ajuns pe mâna poliției

Două seifuri pline cu bani au fost furate din incinta unei clădiri de birouri, din Târgu Jiu. Bănuit deocamdată de această faptă este doar un hunedorean, care în mod clar ar fi avut nevoie și de ajutorul altor persoane pentru a transporta seifurile. Unul dintre seifuri a fost găsit îngropat pe malul râului Jiu, între localitățile Lupeni și Uricani.

„Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 25 spre 26 iunie a.c., mai multe persoane ar fi pătruns prin escaladarea unei schele și forțarea unei ferestre exterioare, în incinta clădirii de birouri a unei societăți comerciale, situată în municipiul Târgu Jiu, de unde ar fi sustras, două seifuri în care se aflau 300.000 de lei. La data de 2 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, bănuit de comiterea faptei. Tot la aceeași dată, au fost puse în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Lupeni, județul Hunedoara, în urma cărora a fost indisponibilizat un autoturism folosit la comiterea faptei, precum și 4.200 euro și 10.000 de lei. În continuarea cercetărilor, a fost recuperat și unul dintre cele două seifuri, care fusese îngropat, fără a avea bunuri sau valori în el, pe malul râului Jiu, între localitățile Lupeni și Uricani”, se arată într-un comunicat de presă emis de Poliția Română.

De asemenea, în urma probatoriului administrat, la data de 2 iulie a.c., a fost dispusă măsura reținerii față de bărbatul de 49 de ani, din municipiul Lupeni, județul Hunedoara și tot la aceeași dată, a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de polițiști în vederea depistării celorlalți doi bănuiți și pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *