fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Lucian Heiuș, numit secretar general al Ministerului Finanțelor

Monitorul Oficial a publicat, în cursul zilei de luni, mai multe decizii ale primului ministru Marcel Ciolacu, care se referă la numirea în poziții cheie în cadrul unor ministere. Printre aceste ordine, unul dintre ele se referă la fostul șef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Lucian Heiuș.

După ce a demisionat din funcția de șef al ANAF, la finalul lunii mai, Heiuș s-a întors la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara. Aproximativ o lună mai târziu, Lucian Heiuș a fost numit în funcția de secretar general al Ministerului de Finanțe, a doua funcție ca importanță după ministrul Marcel Boloș, care este de la PNL.

„Prim-ministrul emite prezenta decizie. Articol unic – începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Lucian-Ovidiu Heiuș, consilier superior în cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara – ANAF, exercită, cu caracter temporar, prin detașare, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Finanțelor pentru o perioadă de 6 luni. București, 3 iulie 2023”, se arată în decizia publicată în Monitorul Oficial.

Citește și: NEWS ALERT. Lucian Heiuș a demisionat din funcția de președinte al ANAF

Sursa foto: economedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *