fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Asta-i România! Hoții au furat tot ce au putut de pe o mașină distrusă într-un accident, lângă Simeria. A mai rămas doar caroseria

O mașină implicată într-un accident în urmă cu aproape o săptămână, la Băcia, a ajuns ținta hoților. Aceștia au furat de pe ea tot ce au putut, de la roți, până la motor. În urma accidentului, autoturismul a ajuns într-un lan de porumb, dar hoții au mutat-o câțiva metri, pentru a putea fura în voie.

„Au tras-o de acolo câțiva metri și au furat totul de pe ea. Roți, motor, totul. Au lăsat doar casetofonul, care cred că este defect. Incredibil așa ceva. Sigur nu a fost proprietarul, pentru că dacă era el, o lua cu totul de acolo”, ne-a declarat un martor.

 

blank blank blank blankÎn noaptea de 18 noiembrie, un bărbat de 46 de ani, șofer al autoturismului marca Audi, a fost rănit ușor, după ce mașina sa s-a răsturnat de mai multe ori. Potrivit martorilor, omul a ratat o curbă periculoasă, a trecut printre două indicatoare, a intrat într-un mal de pământ aflat pe terenurile arabile din zonă, iar apoi mașina s-a răsturnat de mai multe ori. Autoturismul s-a oprit la mai bine de 100 de metri de drum, într-un lan de porumb. Dacă ceilalți participanți la trafic, care au văzut momentul accidentului, nu opreau și nu sunau la 112, mașina efectiv nu avea cum să fie observată de pe carosabil.

Accidentul a avut loc pe DN 66, din direcția Călan spre Simeria, în dreptul localității Băcia.

blank blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *