fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Bani europeni pentru închiderea platformei temporare de stocare a deșeurilor, de pe strada Orizontului, din Deva. Proiectul are o valoare de peste 8 milioane de lei

Municipiul Deva a reușit să obțină finanțarea pentru închiderea platformei temporare de stocare a deșeurilor de pe strada Orizontului, din Deva. Proiectul are o valoare de peste 8 milioane de lei.

„Am reușit să obțin bani europeni pentru închiderea platformei temporare de stocare a deșeurilor de pe strada Orizontului din Deva, o adevărată bombă ecologică (groapa de gunoi)! Deva a obținut un nou proiect finanțat din Fonduri europene nerambursabile.

Am participat astăzi, la București, la ceremonia de semnare a contractelor de finanțare din cadrul Programului ,,Mediu, Adaptare la Schimbări Climatice și Ecosisteme (RO-Mediu)”.
Am semnat contractul de finanțare pentru proiectul ,,Reducerea contaminării cu substanțe periculoase a depozitului temporar de deșeuri situate în Deva, strada Orizontului f.n”. Proiectul are o valoare eligibilă de 8.133.078,48 lei cu TVA (echivalentul a 1.643.677,06 euro)”, se arată într-un comunicat de presă semnat de primarul Nicolae-Florin Oancea.

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor Barna Tanczos a felicitat primăriile care au depus proiecte pentru această componentă de finanțare nerambursabilă din fonduri europene.

Programul este derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în calitate de Operator de Program pentru Programul RO-Mediu și finanțat prin Mecanismul Financiar SEE 2014-2021.

blank blank blank blank blank

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *