fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

A fugit de polițiști într-o grădină, pentru că era rupt de beat. Urmărire ca în filmele de comedie, pe o uliță dintr-un sat hunedorean

Un bărbat din comuna Turdaș a fost prins, ieri, de polițiști, după o urmărire ca în filmele de comedie. Bărbatul, beat bine, nu a oprit în momentul în care oamenii legii i-au făcut semn, ci, din contră, a călcat pedala de accelerație și mai tare. Polițiștii s-au urcat în autospecială și au început urmărirea mașinii în care se afla șoferul pe ulița satului Almașu Mic de Munte. La un moment dat, bărbatul a oprit mașina și a fugit într-o grădină, sperând că va scăpa de polițiști. Nu a fost însă așa.

„În data de 13 martie 2023, în jurul ora 15:10, poliţiştii au efectuat semnalul de oprire a unui autoturism care circula pe D.C. 24, pe raza comunei Balşa. Cel aflat la volan, un bărbat de 33 de ani, din comuna Turdaş, nu a oprit la solicitarea poliţiştilor, fiind nevoie ca aceștia să pornească în urmărirea autoturismului, care şi-a continuat deplasarea, pe ulița satului Almaşu Mic de Munte, unde a oprit, iar şoferul a părăsit autoturismul şi a fugit într-o gradină, unde a fost interceptat şi încătușat de către poliţişti.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,29 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat de presă a IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *