fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

UPDATE: Tânăr din Orăștie, dat dispărut, A FOST GĂSIT

UPDATE:

Bărbatul de 25 de ani, plecat de la stâna din satul Ocolișul Mic din data de 09.08.2023, a fost depistat pe raza comunei Orăștioara de Sus. Potrivit polițiștilor, nu a fost victima vreunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

În data de 09 august 2023, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, din data de 09 august 2023, din jurul orei 02:30, nu mai știe nimic despre fratele său, Cozac Florin Petrică (foto), de 25 de ani, din Orăștie, care ar fi plecat de la o stână.

blank

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în noaptea de 08/09 august 2023, ciobanul Cozac Florin Petrică s-ar fi deplasat, pe jos, pe raza comunei Boșorod (fiind contactat telefonic până în jurul orei 02:30, atât de către fratele său cât și de către un alt cioban, de fiecare dată acesta afirmând că se află „pe câmp”).

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei respective, care a fost dată în urmărire națională.
Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii tânărului să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sursa: IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *