fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Violență extremă. Copilă de 11 ani, călcată pe cap și snopită în bătaie de alte două fete de 12 și 13 ani. „Nu mai da în mine, că mi-e rău. Te rog” (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL)

UPDATE:

Poliția a identificat patru fete care au participat la agresarea copilei de 11 ani. Trei dintre ele au 12 ani, iar a patra are 13 ani.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Violență extremă, la Hunedoara. Două adolescente de 12 și 13 ani au bătut crunt o copilă de 11 ani. Au lovit-o cu pumnii și cu picioarele, iar la un moment dat una dintre ele a călcat-o pe fată cu piciorul pe cap. Imaginile sunt greu de urmărit până la final și au un conținut explicit de violență. Deși fata spune, printre lacrimi, că îi este rău și le roagă pe agresoare să nu o mai lovească, violențele continuă, din ce în ce mai agresiv.

ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Potrivit polițiștilor, totul s-a întâmplat în ziua de 4 septembrie, în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara. Mama fetei bătute a fost cea care a anunțat poliția, imediat ce a primit înregistrarea video în care fiica sa este snopită în bătaie.

„În data de 5 septembrie 2023, în jurul orei 18:30, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie din municipiul Hunedoara, împreună cu fiica sa, în vârstă de 11 ani și sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de două minore, de 12 și 13 ani.
Femeia a reclamat faptul că în data de 05 septembrie 2023 a primit pe telefonul mobil o filmare în care este redat momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa. Minora a relatat faptul că avut discuții în contradictoriu cu cele două fete în data de 4 septembrie a.c., în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

 

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările, în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale.

8 thoughts on “Violență extremă. Copilă de 11 ani, călcată pe cap și snopită în bătaie de alte două fete de 12 și 13 ani. „Nu mai da în mine, că mi-e rău. Te rog” (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *