fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Hoți care furau bunuri din scări de bloc și din autoturisme, prinși de polițiștii deveni. Aceștia au fost reținuți

Doi tineri din municipiul Deva au fost prinși de polițiștii deveni, după ce au furat mai multe bunuri din scări de bloc și din autoturisme. Aceștia sunt acuzați de furt și furt calificat și au fost reținuți de oamenii legii.

„În data de 08 decembrie 2022, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au organizat o acţiune în urma căreia au fost depistați tineri, în vârstă de 17 şi 18 ani, ambii din municipiul Deva, bănuiţi de comiterea unor infracțiuni de furt și furt calificat.
În urma probatoriului, poliţiştii au stabilit că cei doi, în perioada 26-27 noiembrie 2022, au sustras mai multe obiecte vestimentare ce erau fost depozitate pe casa unei scări de bloc din Deva, ori erau expuse în exteriorul blocului.
De asemenea, în data de 02 decembrie 2022, tinerii au pătruns, prin forțarea sistemului de asigurare tip interfon, în scara unui bloc din municipiul Deva, iar din podul blocului au sustras diferite bunuri şi sticle cu băuturi alcoolice, în timp ce, în noaptea de 07 decembrie a.c. au pătruns, prin forțarea sistemului de asigurare tip interfon în scara unui bloc din municipiul Deva, iar ulterior, pe o ușă neasigurată, au urcat în podul blocului, de unde au sustras patru difuzoare audio”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Totodată, cu ocazia acţiunii, poliţiştii au depistat un bărbat de 33 de ani, din municipiul Deva, cu privire la care cercetările au stabilit că ar fi participat, alături de cei doi, la comiterea unor infracţiuni de furt.

„Cei doi tineri au fost reţinuţi preventiv şi fost depuși în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă Deva, urmând să prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, cu propuneri legale.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi tineri, care sunt bănuiţi de comiterea unor fapte de asemănătoare, inclusiv infracțiuni de furt din autoturisme, comise pe raza municipiului Deva”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Foto ilustrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *