fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Senatorul PNL Vasilică Potecă, demisie din partid. „M-am afiliat deja grupului AUR astăzi. (…) Oamenii aceia m-au primit, eu le mulțumesc că au fost drăguți cu mine”

Senatorul liberal Vasilică Potecă și-a anunțat demisia din PNL. Acesta spune că a ales să demisioneze din cauza faptului că nu se mai regăsește în fililala din județul Hunedoara a Partidului Național Liberal, dar și pentru că nu este de acord cu măsurile de creștere a taxelor și impozitelor. Vasilică Potecă a declarat pentru „Știri din Hunedoara” că s-a afiliat astăzi grupului AUR.

„Sunt două motive (ale demisiei – n.r.): unu, pentru că filiala de la Hunedoara a devenit aberantă și condusă de niște indivizi care au făcut un grup acolo și, dacă ăla se numește Partid Național Liberal, eu, unul, nu mai pot activa acolo. Și, în al doilea rând, în august am promis că, în cazul în care vor fi aduse taxele și impozitele și, mai ales, acel celebru 3% pe microintreprinderi, eu îmi voi da demisia din Partidul Național Liberal. Am făcut exact așa cum am spus. Am două motive: unul, personal, legat de filială, și al doilea este legat de politica partidului, care este absolut fără de înțeles. (…) M-am afiliat deja grupului AUR astăzi (marți – n.r.). Deocamdată nu sunt înscris. Oamenii aceia m-au primit, eu le mulțumesc că au fost drăguți cu mine. Mi-au oferit o comisie în Parlament. Acum se negociază, pentru că eu aveam trei comisii – administrație, energie și tineret și sport. Mi le-au luat, pentru că erau ale PNL, în configurația Parlamentului, și acum se discută ce îmi dau. Probabil tot administrație sau ceva în genul acesta”, a declarat pentru Știri din Hunedoara senatorul Vasilică Potecă.

Întrebat dacă la alegerile viitoare va candida din partea AUR, senatorul Vasilică Potecă spune:

„Sunt două chestiuni. Unu, sunt foarte îndepărtate (n.r. – alegerile viitoare). Doi, dacă ne facem gânduri dintr-astea, unde și cine candidează, este o prostie. Președintele partidului, Simion, a spus foarte clar: lasă-i pe oameni să muncească și apoi vedem cine va candida. Nu știu dacă voi candida sau dacă voi candida din partea AUR. Deocamdată, trebuie să îmi fac misiunea de parlamentar, am intrat în opoziție”, a declarat senatorul Vasilică Potecă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *