fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(VIDEO) Furt surprins de camerele de supraveghere, într-un aprozar din Simeria. Dacă aveți informații despre hoț, anunțați poliția

Un bărbat a fost surprins, ieri, de camerele de supraveghere, în momentul în care a furat dintr-un aprozar din Simeria. Individul, cu o mască medicinală pe față, care pretindea a fi mut, a intrat în magazin și a cerut vânzătoarei să îi dea un produs de pe raft. Pentru că femeia nu înțelegea ce are nevoie individul, de bună credință, l-a lăsat să intre după tejghea să se servească singur. A luat primul produs de pe raft, a studiat portmoneul femeii, care era lângă cântar, și a mai făcut semn încă o dată că ar vrea și o ciocolată. A doua oară când s-a întins după produs, cu mâna dreaptă a luat ciocolată, iar cu mâna stângă a furat toți banii pe care vânzătoarea îi avea în portmoneu.

Bărbatul a reușit să fure 1.500 de lei și a plecat din magazin. Abia apoi, femeia și-a dat seama că a fost victima unui furt.

Patronul aprozarului din Simeria a postat imaginile surprinse de camerele de supraveghere pe contul său de socializare, iar în urma unei investigații proprii a descoperit că mai multe persoane au fost păgubite de același individ.

„Mi-au mai scris două doamne, una din Oraștie, una Din Deva, care ar fi fost păgubite de același personaj. Aseară, am dat imaginile pe toate grupurile din țară, și am aflat că personajul acesta este din Vâlcea, este cunoscut pentru înșelăciune, furt și altele”, spune proprietarul magazinului din Simeria, pentru Știri din Hunedoara. 

Vânzătoarea, care este și soția patronului, a depus plângere la poliție. Dacă aveți informații despre locul în care s-ar putea afla hoțul, anunțați la 112.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *