fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

UMB Spedition a început lucrările de proiectare pentru secțiunea lipsă a autostrăzii Deva-Lugoj, de la Margina la Holdea

Grupul UMB a demarat lucrările de proiectare pentru tronsonul de autostradă cu tuneluri, dintre Margina și Holdea. Segmentul de autostradă, finanțat prin PNRR, are o lungime de 9,13 kilometri, din care 2 km cu tuneluri cu galerie dublă, iar termenul limită de finalizare este august 2026.

„Antreprenorul obiectivului de investiții «Autostrada A1 Lugoj –Deva, Lot 2: km 27+620 – km 56+220, Secțiunea E și finalizare Secțiunea D”»a început investigațiile geotehnice pe teren.
Reamintim că în luna octombrie 2022 a fost semnat contractul cu asocierea S.C. Spedition UMB S.R.L. – S.C. Tehnostrade S.R.L. – S.C. SA & PE Construct S.R.L. – EURO-ASFALT d.o.o pentru finalizarea lucrărilor la autostrada #A1, pe sectorul amintit. Echipele specializate lucrează cu cinci instalații de forat. Contractul se află acum în perioada de proiectare”, a informat DRDP Timișoara.

Potrivit declarațiilor ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, grupul UMB va finaliza în luna mai etapa de proiectare în cadrul contractului pentru secțiunea – lipsă Margina – Holdea din Autostrada Lugoj – Deva (A1), mai devreme față de termenul contractual.

blank blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *