fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

KFC construiește un restaurant la Hunedoara

KFC va deschide, în municipiul Hunedoara, un restaurant. Anunțul a fost făcut de primarul localității, Dan Bobouțanu. Restaurantul de tip fast-food va funcționa într-un complex comercial, care va cuprinde și un magazin Pepco.

„Au început lucrările de construire a unui complex comercial ce va include un restaurant KFC şi un magazin. Acesta va fi amplasat pe b-dul Traian nr. 5 (între benzinăria OMV şi Lidl). Complexul va cuprinde un restaurant KFC amenajat pe un singur nivel, cu o suprafaţă de 333 mp, un magazin Pepco aflat într-o altă clădire, cu o suprafaţă de 385 mp, căi de acces, zone verzi, terase exterioare, parcări şi mobilier urban. Restaurantul va avea şi o linie de servire drive-thru, programul propus de funcţionare fiind de 24 de ore din 24, şapte zile din şapte.

Este vorba despre o investiţie privată pe care am avut plăcerea de a fi invitat să o văd în stadiul său incipient. Mă bucur că am reuşit să convingem un brand important cum este KFC să vină la Hunedoara, iar acest fapt este încă un semnal că oraşul are potenţial de dezvoltare. Această investiţie înseamnă, pe de altă parte, alte câteva zeci de locuri de muncă apărute în Hunedoara (mă refer la întregul complex comercial)”, scrie primarul municipiului Hunedoara, pe contul său de socializare.

blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *