fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(ULTIMA ORĂ) Incendiu puternic, la o casă din Brad. O femeie în stare de inconștiență, intoxicată cu fum, salvată de pompieri

Incendiu puternic, astăzi, în municipiul Brad. O casă a luat foc, iar din locuința incendiată pompierii au reușit să salveze o femeie, găsită în stare de inconștiență, intoxicată cu fum.

„În urma unui apel la numărul unic pentru situații de urgență 112, pompierii Secției Brad au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pe strada Ardealului din municipiul Brad, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări. La sosirea echipajelor operative la locul solicitării, incendiul se manifesta violent, fiind afectate și două anexe gospodărești și existând, de asemenea, pericolul de propagare a focului și la casa învecinată. Din locuința incendiată, pompierii au extras o femeie în vârstă de 70 de ani, intoxicată cu fum, în stare de inconștiență”, a declarat sg. maj. Roxana Mateuț, purtător de cuvânt al ISU Hunedoara.

Femeia a fost preluată de către echipajul de prim ajutor și transportată de urgență la spitalul din localitate, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

„Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, echipajele de intervenție acționând în aceste momente pentru înlăturarea efectelor rezultate în urma evenimentului. Suprafața totală afectată a fost de circa 120 de metri pătrați”, mai spune purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

blank blank

Foto: ISU HUNEDOARA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *