fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

SIMERIA. Tinerii care au furat o mașină, s-au plimbat cu ea, iar apoi au adus-o înapoi, au dat încă o lovitură. Au fost prinși în flagrant de polițiști

Doi dintre cei trei tineri care în urmă cu două săptămâni au furat o mașină din Simeria, s-au plimbat cu ea toată noaptea, iar spre dimineață au adus-o înapoi, au fost prinși de polițiști după ce au sustras o altă mașină. Totul s-a întâmplat azi-noapte, la Simeria.

„La data de 31 octombrie 2022, în jurul orei 01:00, Poliția Orașului Simeria a fost sesizată cu privire la faptul că, în noaptea de 30/31 octombrie 2022, a fost sustras un autoturism parcat pe o stradă din orașul Simeria.
Patrula de poliție care s-a deplasat cu operativitate la fața locului, a reușit prinderea în flagrant a doi tineri din Simeria, ambii în vârstă de 19 ani.
Cei doi tineri fac obiectul cercetărilor poliţiştilor, după ce ar fi comis şi alte fapte de furt calificat a unor autoturisme şi furt în scop de folosinţă, ei fiind reţinuţi de poliţişti în cursul acestei luni (unul dintre cei doi tineri se află sub condițiile uneia dintre măsurile preventive privative de libertate, respectiv arestul la domiciliu)”, se arată într-un comunicat de presă, emis de IPJ Hunedoara.

În acest caz, poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La mijlocul lunii octombrie, trei tineri din orașul Simeria au fost reținuți de polițiști, după ce au furat un autoturim, ce era parcat în fața casei proprietarului. Totul s-a întâmplat în noaptea de 15 spre 16 octombrie, dar hoții au adus dimineața mașina înapoi. Proprietarul și-a dat seama că mașina i-a fost furată și s-a uitat pe camerele de supraveghere. Nu mică i-a fost mirarea când a observat cum trei tineri pleacă în miez de noapte cu autoturismul său, iar apoi, spre dimineață, îl parchează în același loc. A anunțat imediat poliția, care a reușit să identifice făptașii.

„La data de 18 octombrie 2022, în jurul orei 17:10, la sediul Poliției Orașului Simeria s-a prezentat un bărbat care a reclamat faptul că, în noaptea de 15/16.10.2022, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul, care se afla parcat în fața unui imobil din Simeria. Proprietarul maşinii a precizat că a observat, vizionând imaginile surprinse de camerele de supraveghere video amplasate la locuinţa unor vecini, că autoturismul i-a fost sustras în timpul nopţii de persoane necunoscute, însă în următoarea dimineață a găsit autoturismul parcat în faţa imobilului. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință, iar în urma cercetărilor efectuate au identificat trei tineri din Simeria, în vârstă de 18 şi de 19 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii reclamate. Față de doi dintre tineri, poliţiştii au luat măsura reținerii preventive, pentru o perioadă de 24 de ore”, a declarat la aceea vreme purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Foto ilustrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *