fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

A ars ca o torță. Casă mistuită de flăcări, aseară, în satul Sulighete

O casă a fost complet distrusă de flăcări, aseară, în satul Sulighete, din comuna Șoimuș. Imobilul, construit pe structură de lemn, a ars în întregime, dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit. În momentul în care au ajuns pompierii la fața locului, focul cuprinsese întreaga locuință și amenința să se extindă și la alte două case aflate în vecinătate.

„Pompierii Detașamentului Deva și cei ai Punctului de Lucru Băița s-au mobilizat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, autospeciala de intervenție la înălțime și un echipaj SMURD, în localitatea Sulighete din comuna Șoimuș, unde a fost anunțat un incendiu la o locuință.

În momentul sosirii pompierilor la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la o casă cu structura din lemn, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, cu reale posibilități de extindere a flăcărilor la alte două case aflate în vecinătate.

Echipajele au acționat 3 ore, incendiul a fost localizat și lichidat, fără a fi afectate alte construcții și din fericire, nu au existat victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, sg.maj. Roxana Mateuț.

Cauza probabilă de producere a incendiul este în curs de stabilire.

blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *