fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Tentativă de omor, la Hunedoara. Un bărbat a fost lovit cu toporul în cap

Tentativă de omor, în municipiul Hunedoara. Un bărbat a fost lovit în creștetul capului cu un topor, în urma unei altercații pe care a avut-o cu agresorul său. Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în curtea unui imobil din localitate. Sava Constantin, bărbatul care a lovit cu toporul, a fost arestat preventiv de magistrații Tribunalului Hunedoara.

„Din cercetările efectuate în cauză rezultă că, la data de 09.06.2023, în jurul orei 23:40, pe fondul unei stări conflictuale preexistente (urmare a neînţelegerilor legate de convieţuirea într-un imobil din municipiul Hunedoara şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se aflau în curtea imobilului respectiv, inculpatul S.C. a aplicat persoanei vătămate H.S.R., cu intensitate, o lovitură cu partea ascuţită a unui topor, în zona creştetului capului (parietal-dreapta), pricinuindu-i o plagă tăiată ce necesită 15 – 16 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi care i-a pus viaţa în primejdie, iar ulterior, după ce persoana vătămată H.S.R. a plecat pentru a-şi asigura scăparea, a lovit cu pumnul în zona capului pe persoana vătămată H.F.S.(soţia persoanei vătămate H.S.R.)”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Prin ordonanţa din data de 10.06.2023 – ora 11:25, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au dispus reţinerea inculpatului S.C. pentru o perioadă de 24 de ore. La data de 10.06.2023 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au solicitat Tribunalului Hunedoara arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere care a fost admisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *