fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Tânără din Hunedoara, dispărută de aproape trei zile, căutată de familia sa și de poliție. UPDATE: Tânăra a fost găsită

UPDATE: Tânăra a fost găsită de poliție, iar reprezentanții IPJ Hunedoara spun că nu a fost victimizată.

La data de 14 februarie 2023, ora 21:25, Poliția Municipiului Hunedoara, a fost sesizată de către o tânără cu privire la faptul că, sora acesteia MARȚIȘ DENISA-MIHAELA, în vârstă de 18 ani, din municipiul Hunedoara a plecat de la domiciliu din data de 12.02.2023, aproximativ în jurul orelor 23:00, spunând că merge să se întâlnească cu prietenul ei, iar de atunci nu mai știe nimic de ea şi deși are telefon mobil la ea, nu a putut fi contactată deoarece este închis.

La momentul plecării acesta era îmbrăcată cu o geacă de fâș de culoare neagră, până la genunchi, pantalon tip blugi de culoare negru, ghete de culoare neagră iar pe cap avea o cordeluță de culoare neagră care acoperă fruntea.
Semnalmente:1,65 metri înălțime, ochii căprui, păr brunet, lung, ten deschis, față ovală.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării tinerei, care fost dată în urmărire naţională şi consemn la frontieră.
Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *