fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

DEVA. Tânăr rupt de beat și fără permis de conducere, prins la volan de polițiști, după o manevră riscantă

Un tânăr de 29 de ani a fost prins de polițiști la volanul unui autoturism, deși era beat și nu avea permis de conducere. Azi-noapte, bărbatul a vrut să iasă din parcarea unui restaurant din zona Gării din Deva, fără să respecte indicatorul de obligare, și a efectuat un viraj la stânga, mașina sa intrând pe contrasens. A fost oprit de polițiști, care au observat întreaga manevră a tânărului. Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii atunci când au descoperit că bărbatul nu avea permis de conducere și, în plus, avea și o alcoolemie de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data 03 ianuarie 2023, în jurul orei 03:20, poliţiştii au observat un autoturism care a ieșit din parcarea unui restaurant din zona Piața Gării Deva efectuând viraj stânga, nerespectând semnificaţia indicatorului de obligare de a circula într-o anumită direcție.
Poliţiştii au oprit autoturismul în cauză folosind semnalele acustice şi luminoase din dotarea autospecialei de poliție, iar cu privire la conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 29 de ani, au stabilit, în urma verificării în bazele de date, că nu deține permis de conducere.
Tânărul a fost supus testării cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,06 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *