fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Ziua Europei sărbătorită la Deva printr-un concert extraordinar, susținut de Orchestra Filarmonicii din Sibiu, cu peste 100 de artiști

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită, în data de 12 mai 2023, la „Summitul Muzical European”, un concert extraordinar dedicat Zilei Europei.
Vineri, 12 mai 2023, începând cu ora 19:00, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva va avea loc un Concert Vocal–Simfonic dedicat „Zilei Europei”, susținut de Orchestra Filarmonicii din Sibiu, dirijor: Cristian Mandeal și Corul Academic Radio București, dirijor: Ciprian Țuțu.

„Concertul va avea o durată de aproximativ 70 de minute și va aduce pe scenă peste 100 de artiști, printre care soliștii: Diana Țugui – soprană, Antonela Bârnat – mezzo-soprană, Florin Guzga – tenor și Balla Sándor – Bariton.
În cadrul programului va putea fi ascultată „Simfonia a IX-a” op.125, de Ludwig van Beethoven. Recunoscut pe întreg teritoriul european drept imn reprezentativ al solidarității și uniunii, coralul de încheiere al „Simfoniei a IX-a” de Ludwig van Beethoven, denumit „An die Freude” (Oda Bucuriei) pe versuri de Friedrich Schiller, susține ascensiunea covârșitoare a Summitului Muzical European inițiat în 2020”, se arată într-un comunicat al Centrului Cultural „Drăgan Muntean”.

Intrarea la eveniment se va face pe bază de invitație.
Invitațiile pot fi ridicate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, de luni până vineri, între orele 09:00-16:00.
Relații suplimentare se pot obține de la secretariatul instituției, telefon: 0354.408.907.

blank

Foto deschidere: ilustrativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *