fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Locurile de joacă pentru cei mici, în plin proces de reabilitare. Până acum, SPIGM Deva a reușit să repare jumătate din cele 38 de spații destinate copiilor

Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva a început reabilitarea spațiilor de joacă pentru copii din localitate. Până acum, SPIGM Deva a reușit să repare jumătate din cele 38 de locuri de joacă. Ieri, muncitorii lucrau în spațiul destinat celor mici aflat în spatele blocului ANL3. Aici, la fel ca în toate locurile de joacă, va fi schimbată partea de lemn, care în multe locuri de joacă este deteriorată, iar unele dintre componente vor fi înlocuite. În locurile de joacă unde spațiile permit, vor fi montate și aparate destinate sportului în aer liber.

„Am început cu o reabilitare mai accentuată a tuturor locurilor de joacă din Deva. Până în momentul de față, am reușit să reabilităm jumătate din locurile de joacă existente pe raza municipiului Deva, adică să vopsim, să schimbăm partea de lemn, schimbat componente ale locului de joacă. În Deva, sunt 38 de locuri de joacă”, spune directorul SPIGM Deva, Irinel Faur.

Pentru locuitorii din Sântuhalm, Consiliul Local Deva a dat în administrarea SPIGM Deva un teren, pe strada Valea Cernei, pe care va fi realizat un spațiu de recreere, unde oamenii să se poată relaxa.

„La ultima ședință ordinară a Consiliului Local ni s-a dat în administrare un teren în Sântuhalm. Noi, la rectificarea bugetară de acum câteva luni, am primit sumele de bani pentru o filigorie, care va fi amplasată pe terenul care ni s-a dat în administrare. Toate acestea au venit în urma solicitărilor cetățenilor din Sântuhalm, care își doresc o zonă de recreere pentru adolescenți și pentru cei care vor să își petreacă timpul în alt loc, în afara locului de joacă pentru copii”, mai precizează directorul SPIGM Deva, Irinel Faur.

Pe lângă toate aceste activități, activitatea SPIGM continuă cu cositul și toaletările gardului viu, în toate zonele din localitate.

Reprezentanții SPIGM Deva au pus la dispoziția cetățenilor un număr de telefon care poate fi apelat inclusiv în weekend, pentru eventuale sugestii și opinii legate de activitatea de curățire și întreținere a spațiilor publice. Acesta este: 0254-233.588.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *