fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

HUNEDOARA. Bărbat de 62 de ani, jefuit după ce o tânără i-a bătut la ușă și l-a întrebat dacă „o servește cu o cafea”

Metodele prin care hoții încerca să își păcălească victimele sunt din ce în ce mai diversificate. Duminică dimineață, la ușa unui bărbat de 62 de ani, din Hunedoara a bătut o domnișoară. Tânără, de 18 ani, aceasta și-a încercat norocul, întrebându-l pe bărbat dacă o servește cu o cafea. Văzând că omul o refuză, un alt bărbat a împins ușa, a intrat în holul locuinței și i-a furat telefonul victimei. Tânăra a intrat și ea în casă și a furat ce i-a picat în mână: un deodorant și pachetul de țigări al bărbatului.

„În data de 20 noiembrie 2022, în jurul orei 14:30, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat în vârstă de 62 de ani, care a reclamat faptul că, în cursul dimineții, în jurul orei 09:00, la ușa locuinței sale, din municipiul Hunedoara, s-a prezentat o tânără care l-a întrebat dacă „o servește cu o cafea”.
Persoana vătămată a refuzat-o, iar în momentul în care a încercat să închidă ușa locuinței, un bărbat necunoscut a împins ușa, a intrat în holul locuinței și l-a bruscat pe proprietarul locuinţei, după care a intrat într-o cameră, de unde a luat un telefon mobil.
Totodată, tânăra a pătruns în locuință fără drept și a luat un tub de spray-deodorant şi un pachet de țigări.
În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiuni de tâlhărie calificată, iar în urma activităților investigative au identificat un tânăr în vârstă de 28 de ani (persoană aflată deja sub măsura preventivă a controlului judiciar într-o altă cauză penală, în care este bănuit de comiterea mai multor furturi din autoturisme) şi o tânără în vârstă de 18 ani, ambii din municipiul Hunedoara”, au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

Tânărul a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Hunedoara, care au emis, pe numele acestuia, mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, în timp ce faţă de tânără, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Foto ilustrativ.

1 thought on “HUNEDOARA. Bărbat de 62 de ani, jefuit după ce o tânără i-a bătut la ușă și l-a întrebat dacă „o servește cu o cafea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *