fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

SPÎGM Deva, pregătit pentru sezonul rece. Irinel Faur: „Avem sare, nisip și am pus plugurile pe cele două ATV-uri pe care le avem în dotare, pentru zonele în care noi ne ocupăm de deszăpezire”

Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva este pregătit de sezonul rece, care deja pare că venit. Directorul SPÎGM Deva spune că pe cele două ATV-uri pe care serviciul le are în dotare au fost montate plugurile, iar stocurile de material antiderapant au fost deja făcute.

„În perioda aceasta continuăm cu toaletatul și, în paralel, ecologizăm zonele verzi, pentru că vrem ca sfârșitul anului să ne aducă un oraș cu zone verzi mai curate. Ne-am pregătit pentru sezonul rece, pentru că în zonele de parcuri, alei și în locurile de joacă, noi suntem cei care ne ocupăm de deszăpezire. Avem sare, nisip și am pus plugurile pe cele două ATV-uri pe care le avem în dotare. De asemenea, am reușit să finalizăm iluminatul de sărbători în parcul central, acolo unde avem și patinoarul, iar totul este pregătit pentru sărbătorile de iarnă”, spune directorul SPÎGM Deva, Irinel Faur.

Angajații serviciului lucrează pentru a finaliza totul în parcul de la Bejan, care este pregătit, în aceste zile, pentru zilele de primăvară care vor urma. Toaleta din parcul Bejan se află în reparații, iar SPÎGM pregătește și locul din parc – o filigorie -, unde elevii școlilor din Deva vor putea face ore în aer liber, odată ce vremea se va încălzi.

„Cred că într-o săptămână o să avem finalizate lucrările de reparații la toaleta din parcul de la Bejan. Pe lângă toaletele care sunt în zona de agrement Bejan, toaleta din parcul central și toaleta de la Ulpia, ce sunt în administrarea SPIGM, avem și toaleta din interiorul parcului de la Bejan, unde ne-am apucat să facem reparațiile și reabilitarea totală. Sper că până săptămâna viitoare să fie realizată. Se mai lucrează intens la filigoria care este amplasată în parcul de la Bejan. Filigoria va fi destinată nu doar celor care vor vrea să se relaxeze sau să se ferească de căldura soarelui, pe timp de vară, ci și școlilor care vor dori să facă ore în aer liber cu copiii. Este o suprafață destul de mare, undeva la peste 50 de metri pătrați”, mai spune directorul SPÎGM Deva, Irinel Faur.  

Totodată, SPÎGM Deva a început să realizeze o serie de băncuțe, mese și coșuri de gunoi, care, în primăvara acestui an, vor fi amplasate în cartierele din municipiul nostru.

 

1 thought on “SPÎGM Deva, pregătit pentru sezonul rece. Irinel Faur: „Avem sare, nisip și am pus plugurile pe cele două ATV-uri pe care le avem în dotare, pentru zonele în care noi ne ocupăm de deszăpezire”

    • Author gravatar

      Bună ziua, sunt de la Asociația de proprietari nr 30 , v am trimis o cerere prin care v am rugat sa toaletări niște copaci din spatele blocului.M ati tot amânat, oare veniți când apar frunzele,după care îmi spuneți ca toamna 2022,ca așteptăm să cada frunzele.Sper ca ati citit corect cererea ,în spatele blocului,nu în fata unde ati tăiat 2 brazi pe motivul ca sunt uscați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *