fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

S-a predat poliției. Claudiu Roznovan, bărbatul urmărit în toată țara, după ce a snopit în bătaie doi deveni, se află în arestul Poliției Deva

Claudiu Roznovan, bărbatul care la finalul anului trecut a snopit în bătaie o femeie și un bărbat, în scara unui bloc din Deva, s-a predat poliției hunedorene. Roznovan s-a aflat timp de trei luni pe lista persoanelor urmărite a Poliției Române, după ce în a treia zi de Crăciun a dat dovadă de o violență extremă. În urmă cu câteva zile, bărbatul a venit și s-a predat autorităților.

Imaginile agresiunii au devenit publice, după ce PRO TV a obținut și publicat, filmul violențelor la care oamenii au fost supuși.

În filmarea publicată de PRO TV, se poate vedea cum Claudiu Roznovan intră în scara blocului, iar după ce vorbește câteva secunde cu victimele, începe să le aplice lovituri și pumnii și picioarele.

„Bărbatul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva, în baza mandatului de arestare emis pentru loviri și alte violențe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

(VIDEO) Momentul în care Claudiu Roznovan îi snopește în bătaie pe doi deveni. Bărbatul este căutat în toată țara, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare în lipsă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *