fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

„Șofer” fără permis, prins la volan în Deva. Bărbatul a trecut pe roșu, cu poliția pe urmele sale

Un tânăr de 33 de ani, din Deva, a fost prins conducând un autoturism, deși nu are permis de conducere. Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, când bărbatul conducea mașina pe bulevardul Iuliu Maniu. Autoturismul a atras atenția oamenilor legii pentru că „șerpuia” de pe o bandă pe altă. Polițiștii au pornit girofarul și i-au cerut șoferului să oprească, dar acesta a apăsat și mai tare pedala de accelerație, traversând intersecția cu bulevardul Decebal pe culoarea roșie a semaforului.

„La data de 19 martie 2023, în jurul orei 00:40, poliţiştii au observat în trafic un autoturism care se deplasa sinuos pe bulevardul Decebal, din Deva, spre intersecția semaforizată cu bulevardul Iuliu Maniu, motiv pentru care au solicitat oprirea autoturismului în cauză, folosind semnalele acustice și luminoase. Autoturismul și-a continuat deplasarea și a pătruns în intersecția cu bulevardul Iuliu Maniu, trecând pe culoarea roșie a semaforului şi oprindu-se la intersecția bulevardului Iuliu Maniu cu aleea Magnoliei.
La volanul autoturismului, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Deva, cu privire la care, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că nu deține permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, motiv pentru care a fost condus la U.P.U. Deva, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *