fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Patinoar ecologic, din teflon, la Hunedoara. Nu folosește nici apă și nici curent electric

Municipiul Hunedoara va avea un patinoar din teflon. Anunțul a fost făcut de primăria Hunedoara, într-o postare pe facebook. Patinoarul va avea o suprafață de 200 de metri pătrați, iar pentru întreținerea sa nu va fi nevoie de apă sau de curent electric. Acesta va fi deschis la 1 Decembrie.

„Întreaga zonă din centrul oraşului se va anima, odată cu sărbătorile de iarnă. Mai mulţi expozanţi din diferite zone ale judeţului dar şi din ţară vor fi prezenţi, odată cu 1 Decembrie, zilnic, în piaţa Regele Ferdinand I, cu produse artizanale și bucate tradiționale.
Pietonala Corvin şi platoul din faţa Casei de Cultură se vor transforma într-un adevărat loc de poveste din care nu vor lipsi bradul de Crăciun, un carusel, dar şi un patinoar ecologic, întins pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, pentru întreţinerea căruia nu este nevoie de apă şi nici de curent electric.

Şi asta pentru că suprafaţa patinoarului este din teflon, luciul fiind obţinut dintr-o răşină specială, care îi ajută pe cei dornici de mişcare să patineze cu uşurinţă. În plus, el poate fi folosit indiferent de temperaturile de afară! Preţul unui bilet de intrare este de 7 lei, sumă de care e nevoie şi pentru închirierea unei perechi de patine (copii până la 14 ani plătesc doar închirierea patinelor)”, spun reprezentanții Primăriei Hunedoara.

În plus, în această iarnă, „Trenuleţul Piticilor”, va fi „îmbrăcat” cu decoraţiuni de Crăciun şi va circula pe traseul b-dul Rusca – b-dul Dacia – Pietonala Corvin (şi retur) prin spatele Casei de Cultură şi pe pietonala Corvin – b-dul Dacia – str. Avram Iancu, având ca punct terminus obişnuita staţie de plecare-sosire de pe b-dul Rusca (ieşirea din Parcul Tineretului spre zona „La trepte”). Programul de funcţionare urmează a fi stabilit în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *