fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(VIDEO) Momentul în care Claudiu Roznovan îi snopește în bătaie pe doi deveni. Bărbatul este căutat în toată țara, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare în lipsă

Un bărbat din Deva, Claudiu Gheorghe Roznovan, este căutat de polițiștii din toată țara, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, după ce a snopit în bătaie doi deveni. Imaginile agresiunii au devenit publice, după ce PRO TV a obținut și publicat, în această dimineață filmul violențelor la care oamenii au fost supuși.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 27 decembrie 2022, în jurul orei 12:45, un bărbat de 41 de ani, din Deva, a agresat într-o scară de bloc două persoane, o femeie, prietenă de familie cu acesta, și un bărbat care o însoțea.
În cursul acestei zile (n.r. ieri), în urma administrării probatoriului, pe numele bărbatului de 41 de ani a fost emis, de către Judecătoria Deva, un mandat de arestare preventivă în lipsă, sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Poliția solicită ajutorul tuturor celor care au informații despre locul în care s-ar afla Claudiu Gheorghe Roznovan. Aceștia sunt rugați să apeleze 112.

În filmarea publicată de PRO TV, se poate vedea cum Claudiu Roznovan intră în scara blocului, iar după ce vorbește câteva secunde cu victimele, începe să le aplice lovituri și pumnii și picioarele.

Sursa video: PRO TV
Potrivit informațiilor PRO TV, bărbatul are nevoie acum de îngrijiri, timp de 40 de zile, iar pe lângă traumatismele suferite, femeia a rămas și fără un dinte.
blank
Foto: captură video PRO TV

1 thought on “(VIDEO) Momentul în care Claudiu Roznovan îi snopește în bătaie pe doi deveni. Bărbatul este căutat în toată țara, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare în lipsă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *