fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

ORĂȘTIE: S-a prezentat la poliție, după ce a tamponat o mașină, dar s-a ales cu dosar penal. Oamenii legii au descoperit că bărbatul era, posibil, sub influența substanțelor interzise

Un bărbat de 56 de ani, din Orăștie, s-a ales cu dosar penal, după ce a mers la poliție să declare că a lovit o mașină, în parcarea unui magazin. Așa cum prevăd procedurile, polițiștii „i-au pus” etilotestul, rezultatele fiind zero, însă în momentul în care i-a făcut testul antidrog, oamenii legii au avut parte de o surpriză. Aparatul a indicat posibila prezență a substanțelor interzise.

„În data de 02 aprilie 2024, în jurul orei 14:30, la sediul Poliției Municipiului Orăștie s-a prezentat un bărbat de 56 de ani, din Orăștie, care a declarat faptul că, în timp ce conducea un autoturism în parcarea unui magazin din municipiul Orăștie, a tamponat ușor un autoturism parcat.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, însă, în urma testării bărbatului cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *