fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Bărbat din Deva, arestat după ce și-a desfigurat soția. Femeia de 43 de ani, tăiată pe față, a ajuns la spital

Un bărbat de 51 de ani, din Deva, a fost arestat de magistrații de la Judecătoria Deva, după ce și-a desfigurat soția. Femeia de 43 de ani a fost tăiată pe față și la o mână, într-un moment de furie a bărbatului. Cei doi sunt încă soț și soție, dar deveanca ar fi vrut să divorțeze. Femeia locuia singură, într-un apartament pe care îl închiriase, iar bărbatul s-a prezentat la ușa acesteia și a intrat cu forța în locuință.

„La data de 31 martie 2024, în jurul orei 16:30, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 43 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locuința sa din Deva, soțul acesteia, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a pătruns fără drept în interiorul locuinței și a tăiat-o cu un obiect ascuțit în zona feței și a mâinii stângi.
Femeia a fost preluată de un echipaj al ambulanței, care a transportat-o la U.P.U. Deva, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar polițiștii au întocmit, în cauză, dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și violență în familie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

În urma administrării probatoriului, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii lui Francisc Carol Stoica, pentru 24 de ore, iar la data de 02 martie a.c., față de acesta instanța de judecată a luat măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *