fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Bărbat din comuna Beriu, dispărut de acasă. Dacă l-ați văzut sau aveți informații despre locul în care ar putea să se afle, sunați la 112

La data de 02 aprilie 2024, în jurul orei 17:50, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că, în jurul orei 12:00, fratele ei, GRAMA MARCEL, de 50 de ani (foto), din comuna Beriu, a plecat de la domiciliul într-o direcție necunoscută.

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: ochi de culoare verde, constituție solidă, înălțime 180 cm., păr castaniu, tuns scurt, probleme la dantură.

La data plecării voluntare, bărbatul purta o geacă de culoare neagră, pantaloni de trening, albaștri, pe cap purta o șapcă de culoare galbenă și era încălțat cu o pereche de pantofi sport, de culoare albă cu roșu.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii persoanei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Informare IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *