fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(NEWS ALERT) Agenția Națională de Integritate sesizează Parchetul în cazul unui fost director al Complexului Energetic Hunedoara

Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în cazul fostului director al CEH, Constantin Jujan. Acesta ar fi comis fapte penale în perioada 2018-2020, atunci când a fost director general interimar al Societăţii Naţionale a Sării S.A. – SALROM, respectiv membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Naţionale a Sării S.A. – SALROM.

„Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea de către JUJAN CONSTANTIN a infracţiunii de folosire a funcţiei pentru favorizarea unor persoane prevăzută de art. 301 din Codul Penal, întrucât, în perioada exercitării mandatului de director general interimar, persoana evaluată a semnat o serie de documente pentru sine, obţinând în perioada 2018 – 2020, venituri din salarii în sumă totală de 319.139 Lei”, se arată într-un comunicat de presă emis de Agenția Națională de Integritate, în urmă cu puțin timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *