fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(VIDEO) Imagini de coșmar, de la accidentul produs pe A1, la Mintia. Mașina firmei de pază a autostrăzii, făcută zob de un TIR

Imagini teribile de la accidentul produs în această dimineață, pe autostradă, în zona localității Mintia. O mașină a firmei de pază a autostrăzii a fost izbită puternic de un TIR, care, se pare, a avut o explozie la o roată. Alte trei mașini au fost implicate în carambol. În urma accidentului, camionul s-a răsturnat, iar mașina firmei de pază a fost făcută zob. Din fericire, ca prin minune, pasagerii nu au suferit răni grave, cu toate că autotrismul a fost complet distrus.

@statii.radio.deva.gpscarambol sens Timișoara km 377 A1♬ sunet original – Sorin.STATII.RADIO.Deva.GPS

„Pompierii deveni au intervenit cu o autospecială dotată cu modul de descarcere și un echipaj de prim ajutor, pe autostrada A1, sensul de mers Deva-Ilia, unde un autocamion a acroșat un autoturism, după care s-a răsturnat. În urma evenimentului nu au existat persoane încarcerate, însă doi ocupanți au fost asistați medical la fața locului, fiind ulterior transportați la spitalul din Deva, pentru investigații suplimentare. Pompierii au asigurat totodată măsurile specifice de preîntâmpinare a unui incendiu”, spun reprezentanții ISU Hunedoara.

blank

blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *