fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

11 hunedoreni au sunat la 112, în urma unor atacuri de panică, produse din cauza cutremurului. Seism de 5,7 grade pe scara Richter, resimțit în județul Hunedoara

În urma cutremurului de 5,7 grade pe scara Richter, înregistrat astăzi, la ora 15:16, care a fost urmat de două replici, la ora 15:26 (magnitudine 3,4) și 15:29 (magnitudine 3,5), Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență al județului Hunedoara a activat Grupa Operativă, sub comanda inspectorului șef, lt. col. Alin Nasta, care a început monitorizarea situației din principalele localități ale județului, pentru a stabili dacă sunt situații de urgență cauzate de mișcarea seismică.

„În acest moment, echipele de intervenție de la nivelul fiecărei subunități ale I.S.U. Hunedoara se află în misiune, pe teren, fiind prealertate toate subunitățile de intervenție, care efecuează misiuni de monitorizare a situației.

La numărul unic de urgență 112 au fost înregistrate, până acum, 11 apeluri de urgență (Deva -1, Hunedoara-1, Vulcan – 9), prin care se semnala atacuri de panică ale cetățenilor pentru care s-a apelat. Nu sunt informații, până la acestă oră, care să indice eventuale pagube materiale sau tehnologice, iar situația este monitorizată în continuare”, se arată într-un comunicat de presă emis de ISU Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *