fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Bărbat dispărut din Deva, de aproape două luni, familia disperată. Fiica bărbatului: „Știu că șansele să mai fie în viață sunt minime, dar îmi doresc și mi-am dorit să fie găsit”

Un bărbat de 64 de ani, din județul Buzău, venit la Deva pentru a se întâlni cu frații săi, a dispărut în urmă cu aproape două luni. De atunci, familia sa nu mai știe nimic despre bărbat. Tudoran Haralambie este, din data de 21 octombrie, de negăsit.

Fiica bărbatului dispărut aproape că și-a pierdut orice speranță.

„Nu mi-am găsit tatăl nici în acest moment. Pe 21 decembrie, se împlinesc două luni de la data dispariției. Nu poți avea încredere nici măcar în organele abilitate. Am sperat și am așteptat finalul investigațiilor, dar, din păcate, fără rezultate. Știu că șansele să mai fie în viață sunt minime, dar îmi doresc și mi-am dorit să fie găsit”, spune Diana, fiica lui Haralambie Tudoran. 

În data de 19 octombrie, Haralambie Tudoran a plecat a plecat de la domiciliul său din judeţul Buzău, către municipiul Deva, pentru a se întâlni cu doi dintre frații săi, care locuiesc în municipiul Hunedoara.

„Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul s-a întâlnit cu frații lui în data de 20.10.2022, în jurul orei 22:30, în municipiul Deva, a primit de la aceștia o sumă de bani și a fost îndrumat să se deplaseze către domiciliu. De asemenea, se pare că în data de 21.10.2022, în jurul orei 10:00, bărbatul ar fi comunicat telefonic cu unul dintre fraţii lui, iar de atunci nu mai știe nimic despre el (având telefoanele închise)”, spuneau, la momentul sesizării polițiștii hunedoreni. 

De la acel moment, nu se mai știe nimic de bărbatul de 64 de ani.

„Aici s-a rupt firul, nu știu dacă a ajuns sau nu în gară… A plecat dintr-o pensiune de la lângă gară. De acolo, nu i s-a mai găsit urma. Nu au reușit să depisteze nici telefonul, după seria acestuia, iar camerele din oraș, de la pensiune până la gară, de exemplu, tind să cred că nu au fost verificate deloc sau au fost tratate filmările cu superficialitate. Măcar dacă aș fi aflat în ce direcție a luat-o, să putem căuta pe firul traseului. În acest caz, este foarte greu de depistat direcția în care a luat-o, în cazul în care nu s-a întâmplat ceva chiar pe plan local.
Este ciudat totusi, pentru că nu și-a mai utilizat telefonul din momentul în care a ieșit din pensiune. Îmi doresc să-l găsesc, în viață… sau nu, măcar să nu trăiesc cu incertitudinea o viață întreagă… Dacă vă ajută cu ceva, să nu li se mai întâmple și altora, în pensiunea la care a fost cazat o noapte, spun ei, – deși filmarea cu plecarea lui, cu bagajul în brațe, nu a văzut-o nimeni – cazarea a fost facută la negru, fără document de identitate, fără documente înregistrate pe numele lui”, mai spune fiica bărbatului dispărut.

Polițiștii spun că bărbatul era îmbrăcat cu un pulover de culoare bleumarin, o pereche de pantaloni blue-jeans, iar pe cap purta o șapcă de culoare neagră.
Semnalmente: 1, 75 m înălțime, aproximativ 80 kg., corpolent, ochi căprui, păr grizonat cu calviție.

Dacă l-ați văzut sau aveți cunoștință de locul în care s-ar afla, sunați la 112.

blank

1 thought on “Bărbat dispărut din Deva, de aproape două luni, familia disperată. Fiica bărbatului: „Știu că șansele să mai fie în viață sunt minime, dar îmi doresc și mi-am dorit să fie găsit”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *