fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Cuțitar, la Hunedoara. A atacat cu cuțitul un bărbat și a amenințat alți doi oameni

Un bărbat de 37 de ani, din Hunedoara, a fost reținut, aseară, după ce a atacat o persoană cu un cuțit cu lama de 40 de centimetri, în plină stradă, în zona unei brutării din localitate. Mai mult, după ce l-a tăiat pe cel cu care avea un conflict, agresorul a amenințat cu cuțitul alți doi oameni.

„La data de 09 august 2023, în jurul orei 16:20, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că, pe bulevardul Traian, din Hunedoara, un bărbat ameninţă cu un cuțit persoanele din jurul său. În cel mai scurt timp, polițiștii Biroului Ordine Publică s-au deplasat la fața locului, unde l-au identificat şi imobilizat pe cel în cauză, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Hunedoara, lângă care au găsit un cuțit cu lama de aproximativ 40 cm. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru audieri. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul respectiv avut un conflict verbal cu un alt bărbat, pe care l-a amenințat și l-a tăiat la degetul arătător al mâinii stângi. După aceasta, bărbatul s-a deplasat la un autoturism parcat în apropiere și a proferat ameninţări cu acte de violenţă asupra unui alt bărbat, dar și asupra unui tânăr aflat în zonă”, ad eclarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Bărbatul urmează să fie prezentat astăzi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

Ancheta polițiștilor este în desfăşurare, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri sau alte violenţe și ameninţare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *