fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Handbalistele de la CSM Deva, ultimul meci înainte de turneul de promovare în Liga Florilor

Handbalistele de la CSM Deva vor juca miercuri, 26 aprilie, de la ora 17, ultimul meci al sezonului regular înainte de participarea în turneul de promovare în Liga Florilor. Liderele neînvinse din seria C a Diviziei A de handbal feminin, vor întâlni, la Sala sporturilor din Deva, pe Gloria 2 Bistrița.

„Ne aflăm în fața ultimului joc din sezonul regular al seriei în care evoluăm în Divizia A. Venim după o perioadă de pauză competițională, în care ne-am pregătit intens, iar jucătoarele sunt dornice să evolueze într-un meci oficial. CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud este o echipă valoroasă, cu multe jucătoare talentate și sunt sigur că ne va opune o dârză rezistență. Noi, chiar dacă suntem calificați în turneul de promovare pentru Liga Florilor, tratăm jocul cu maximă seriozitate, așa cum am făcut, de altfel, la fiecare meci, iar fetele nu vor intra relaxate pe teren. Până acum acum echipa este neînvinsă în campionat și dorim să continuăm în același ritm, până la atingerea obiectivului, cel de revenire în Liga Florilor. Dorim să oferim publicului devean, bun cunoscător al handbalului, momente de bucurie, atât la meciul de astăzi, cât și în cele de la turneul de promovare”, a declarat Daniel Gheorghe, antrenorul principal de la CSM Deva.

Handbalistele de la CSM Deva vor intra în turneul de promovare de pe primul loc din seria A. În acest turneu, care se va disputa, în sistem eliminatoriu, în perioada 12-14 mai, la Brașov, CSM Deva va întâlni, în prima partidă, ocupanta poziției secunde din seria B. În al doilea meci, CSM Deva, favorită la victorie în primul joc, va întâlni învingătoarea dintre Știința București, câștigătoarea seriei A și cel mai slab loc 3. Învingătoarele din semifinale promovează direct, iar pierzătoarele vor juca baraj cu locurile 11 și 12 din Liga Florilor.

INTRAREA PUBLICULUI LA JOCUL CSM DEVA – CS GLORIA BISTRIȚA-NĂSĂUD DIV. A, DE MIERCURI; 26 APRILIE, DE LA ORA 17.00, DE LA SALA SPORTURILOR DIN DEVA, ESTE LIBERĂ!

CSM DEVA

PORTARI:
Oana Bucur, Ana Maria Inculeț, Andreea Nastasă.

JUCĂTOARE DE CÂMP:
Bianca Cherecheși, Andrada Chici, Dalia Cîmpean, Irina Croitoru, Nicoleta Deaconu, Sylwia Lisewska, Cristina Malac, Alexandra Orșivschi, Mălina Petrescu, Sara Racho, Andreea Tetean, Daniela Toader, Rebeca Vlădășel.

STAFF TEHNIC:

Daniel Gheorghe (antrenor principal), Valentina Ardean Elisei (antrenor secund), Olivia Nanu (antrenor cu portarii), Diana Tamaș (kinetoterapeut), Nelu Ardelean (președinte).

blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *