fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

DEVA. Un hoț a dat lovitura la o spălătorie auto: a furat casetele de colectare a bancnotelor, prejudiciul fiind de peste 17.000 de lei

O spălătorie de mașini „self wash”, din Deva, unde oamenii își pot spăla singuri autoturismele, a fost spartă de un minor de 15 ani. În noaptea de duminică spre luni, băiatul a forțat ușa de acces în incinta spălătoriei și a furat casetele de colectare a bancnotelor. Potrivit polițiștilor, prejudiciul s-ar ridica la suma de peste 17.000 de lei.

În cursul zilei de ieri, proprietarul afacerii a anunțat poliția, care a reușit să prindă hoțul.

„La data de 24 aprilie 2023, în jurul orei 10:30, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către reprezentantul unei spălătorii auto din Deva cu privire la faptul că, în noaptea de 23/24 aprilie 2023, o persoană necunoscută a pătruns prin forțarea ușii de acces în incinta spălătoriei, de unde a sustras casetele de colectare a bancnotelor (prejudiciul estimat fiind de peste 17.000 de lei).
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Deva au identificat un minor în vârstă de 15 ani, din Deva, bănuit de comiterea faptei reclamate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pe o durată de 24 ore, față de minor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea luării măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *