fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(FOTO-VIDEO) Noii pompieri hunedoreni au depus jurământul de credință

O nouă serie de pompieri militari au depus, astăzi, jurământul de credință față de țară. Cei 44 de subofițeri și 9 tineri soldați gradați profesioniști au participat emoționați la ceremonie, în prezența prefectului județului Hunedoara, a șefilor principalelor instituții cu care ISU colaborează la nivel național, dar, mai ales, în prezența familiilor lor.

„De astăzi, viața voastră s-a schimbat. De astăzi, vă aflați în serviciul cetățeanului, al comunității și vă obligați să cunoașteți temeinic și să aplicați întocmai regulamentele militare.
Semenii voștri se bazează de acum și pe voi în cazul situațiilor de urgență, de aceea va trebui să depuneți eforturi pentru a evolua din punct de vedere profesional și mai ales să dați dovadă de implicare și seriozitate în tot ceea ce faceți.
Meseria de salvator nu este una ușoară, însă atunci când știți că oamenii se bazează pe ajutorul vostru, pe promptitudinea și profesionalismul cu care veți interveni, veți reuși cu siguranță să depășiți orice bariere și să înfruntați cele mai dificile situații, alături de colegii voștri.” le-a transmis comandantul ISU Hunedoara, lt.col. Nasta Alin, colegilor nou încadrați.

De asemenea, prefectul județului Hunedoara, prezent la ceremonie, le-a urat success salvatorilor hunedoreni nou intrați în rândurile pompierilor militari:

„Succesul vostru înseamnă salvarea vieții și bunurilor semenilor noștri aflați în momente dificile. În calitate de președinte al Comitetului Județean pentru situații de Urgență vă pot spune că pompierii miltari, din rândurile cărora faceți de-acum parte, și-au dus la bun sfârșit, cu profesionalism, dedicare și curaj, fiecare misiune, indiferent de gradul de complexitate al acesteia”, a spus prefectul județului Hunedoara, Călin Marian.

La finalul ceremoniei, comanda unității i-a felicitat pe noii pompieri pentru că au ales să facă parte din marea familie a salvatorilor și le-a urat să aibă parte de o carieră militară cu multe reușite și satisfacții.

Sursa foto-video: ISU Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *