fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Acțiune de amploare a poliției, în Brad. Permise reținute și zeci de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 30.000 de lei

Acţiune preventivă a poliţiştilor rutieri din Brad, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

În data de 14 ianuarie 2023, în intervalul orar 10:00-13:00, poliţiştii Formațiunii Rutiere Brad au derulat o acţiune pe raza municipiului Brad, în vederea reducerii riscului rutier şi a prevenirii producerii accidentelor rutiere grave.

„Poliţiştii au urmărit, în principal, cauze generatoare de accidente rutiere grave: traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni, nerespectarea regimului legal de viteză, efectuarea neregulamentară a manevrei de depășire, circulația pe sens opus, precum şi folosirea telefonului mobil de către cei aflaţi la volan.
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 73 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 33.000 lei, pentru diferite încălcări ale O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dintre care 58 de amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi au reţinut trei permise de conducere (dintre care: două pentru viteză peste limita legală şi unul pentru depășire neregulamentară)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Acţiuni similare vor avea loc pe principalele artere rutiere din judeţ şi în perioada următoare, pentru reducerea riscului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *