fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(FOTO-VIDEO) Dezastru, în municipiul Hunedoara, în urma vijeliei de astăzi. Acoperiș căzut peste mașini și copac cu rădăcini imense, smuls de forța vântului

Vijelia de miercuri după-amiază a făcut dezastru, în municipiul Hunedoara. Pe rețelele de socializare au început să apară imagini cu ravagiile pe care le-a făcut vântul deosebit de puternic. Mai multe acoperișuri au fost dislocate și au ajuns pe mașinile parcate în stradă, iar un copac cu rădăcini imense a fost, pur și simplu, smuls și pus la pământ.

Într-o singură zonă, în doar jumătate de oră, cinci-șase copaci au fost smulși din rădăcină.

Administrația locală intervine, miercuri după-masă, pentru îndepărtarea bucăților de lemn și tablă de pe carosabil și trotuare.

„Intervenim pentru diminuarea efectelor furtunii din această după-amiază. Vijelia abătută astăzi asupra municipiului Hunedoara a produs pagube în mai multe zone ale oraşului. Este vorba, în principal, despre acoperişuri sau bucăţi de acoperiş dislocate de rafalele de vânt extrem de puternice şi despre copaci rupţi.
Angajaţii Primăriei, Poliţiei Locale şi cei ai societăţilor din subordinea Consiliului Local, Salubprest şi Ecoserv, sunt în teren şi vor acţiona pe întreg parcursul zilei pentru diminuarea efectelor furtunii. Sesizările se preiau la dispeceratul poliţiei locale: 0254.954 (număr scurt, cu tarif normal), 0254.711.959 (număr cu tarif normal), mobil: 0786.911.568. Intervenţiile se derulează în funcţie de gravitatea fiecărei situaţii în parte”, a informat Primăria Hunedoara.

Știre în curs de actualizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *