fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Bursa „Mărțișorului”, în trei localități din județ. Aproape 300 de locuri de muncă sunt „puse la bătaie” (VEZI AICI LISTA)

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara organizează în intervalul 01 – 03 martie 2023, o serie de evenimente care au ca scop angajarea persoanelor fără un loc de muncă ori în căutare de un alt job.

Bursele locurilor de muncă se vor desfășura, în intervalul orar 9:00 -12:00, astfel:

  • Miercuri, 1 martie 2023 – municipiul Hunedoara – Sala Mica a Casei de Cultură Hunedoara
  • Joi, 2 martie 2023 – municipiul Petroșani – Biblioteca Universității din Petroșani
  • Vineri, 3 martie 2023 – municipiul Deva – Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Grupate generic sub numele de BURSA MĂRȚIȘORULUI, evenimentele sunt organizate în parteneriat cu Primăria Municipiului Hunedoara, Universitatea din Petroșani și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva.

„Evenimentele sunt dedicate în special femeilor din județul Hunedoara, fară a exclude însă participarea tuturor categoriilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, care doresc sa se reintegreze pe piața muncii”, spun reprezentanții AJOFM Hunedoara.

Agenţii economici din judeţ pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 28 februarie 2023, la AJOFM Hunedoara, Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151, e-mail: ajofm.hd@anofm.gov.ro, sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă.

Până acum, potrivit reprezentanților AJOFM Hunedoara, sunt peste 260 de locuri de muncă vacante.

blank

blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *