fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Adolescent din comuna Luncoiu de Jos, găsit în șoc hipotermic, azi-noapte. Băiatul era într-un șant de la marginea drumului

Un adolescent, în vârstă de 18 ani, din comuna Luncoiu  de Jos, a fost găsit azi-noapte în șoc hipotermic, într-un șanț. Potrivit oamenilor legii, băiatul ar fi căzut de pe bicicletă și nu s-a mai putut ridica. În jurul orei 3, polițiștii au fost sesizați de reprezentanții spitalului din Brad, iar în urma testării cu aparatul etilotest a reieșit că tânărul consumase alcool, înainte de a se urca pe bicicletă.

„În data de 28 februarie 2023, în jurul orei 03:00, poliţiştii au fost sesizați telefonic de personalul medical al Spitalului Municipal Brad despre faptul că la unitatea medicală a fost adus un tânăr care ar fi căzut de pe bicicletă.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că biciclistul, un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Luncoiu de Jos, a fost găsit de către echipajul medical căzut în șantul drumului comunal 16A, din satul Luncoiu de Jos, fiind în șoc hipotermic și având bicicleta lângă el.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 de mg/l, alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Foto ilustrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *