fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Bărbat fără permis, urmărit de polițiști. Autoturismul pe care îl conducea a lovit o mașină, în încercarea omului de a scăpa de oamenii legii

Un bărbat de 40 de ani, din Petrila, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volanul unei mașini, deși nu are permis de conducere. Totul a ieșit la iveală după ce oamenii legii au observat că autoturismul pe care bărbatul îl conducea nu se deplasa drept, ci mergea de pe o bandă pe alta. I-au făcut șoferului semn să oprească, dar acesta a calcat pedala de accelerație. În încercarea sa de a scăpa de polițiștii, bărbatul a lovit o altă mașină, care era parcată pe strada Minei, din Petrila.

„La data 02 martie 2023, în jurul orei 15:25, poliţiştii au observat un autoturism care se deplasa sinuos, pe o stradă din oraşul Petrila. Poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire al autoturismului, dar acesta nu a oprit, fiind necesară urmărirea sa, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Autoturismul urmărit a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar pe strada Minei, din Petrila, pe care l-a avariat. Cel aflat la volan, un bărbat de 40 de ani, din Petrila, a fost condus la sediul Poliţiei şi verificat în bazele de date, poliţiştii stabilind că respectivul nu posedă permis de conducere. Întrucât bărbatul a suflat de mai multe ori în aparatul etilotest insuficientpentru afișarea unui rezultat, acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-a fost prelevată o mostră biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *