fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Policlinica spitalului din Deva va fi modernizată. CJ Hunedoara a obținut o finanțare de peste 3 milioane de euro

Consiliul Județean Hunedoara a obținut finanțare pentru modernizarea clădirii în care își desfășoară activitatea policlinica din Deva. Finanțarea va fi făcută prin PNRR, iar fondurile alocate depășesc 3 milioane de euro. Potrivit unui comunicat de presă emis de Consiliul Județean Hunedoara, în cadrul acestui proiect, vor fi executate lucrări de reabilitare (tâmplărie, instalații sanitare, instalații electrice, instalații de încălzire), lucrări de extindere a activității și vor fi achiziționate echipamente și aparatură medicală.

„Felicit echipa Consiliului Județean Hunedoara care se ocupă de atragerea fondurilor nerambursabile pentru că și-a demonstrat încă o dată profesionalismul. Mă bucur că reușim să obținem fonduri pentru investițiile în sănătate, acest domeniu fiind pentru noi o prioritate. Astfel, pe lângă proiectul de reparații capitale care se apropie de final, extinderea UPU, noua secție de Radiologie, clădirea care va deservi secția Spitalizare de zi, extinderea de la Blocul Operator, iată că atragem o sumă importantă, peste 15,4 milioane de lei pentru reabilitarea clădirii și achiziția de echipamente și aparatură medicală. Îi asigur pe hunedoreni că vom continua în același ritm și cu aceeași preocupare investițiile pentru îmbunătățirea serviciilor medicale la unitățile medicale aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara”, a declarat președintele Laurențiu Nistor.

Anual, la Ambulatoriul Integrat al SJU Deva se prezintă peste 100 de mii de pacienți care solicită asistență medicală în 28 de specialități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *