fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(VIDEO) Ziua Națională a României, încheiată cu un spectacol extraordinar, susținut de nume mari ale folclorului românesc. Veta Biriș și Nicolae Furdui Iancu au însuflețit publicul devean

Spectacol extraordinar „Noi suntem români”, aseară, la Deva. Rând pe rând, în fața publicului devean, pe scena din fața Centrului Cultural „Drăgan Muntean” au urcat nume mari ale folclorului românesc, precum: Veta Biriș, Mariana Deac, Marius Ciprian Pop, Liliana Laichici, Cristian Fodor, Ciprian Roman, Adriana și Mariana Anghel și Ovidiu Homorodean, acompaniați de orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist «Cindrelul-Junii Sibiului», avându-l ca dirijor pe Gabriel Popescu. A urmat apoi pe scenă Ionuț Fulea alături de grupul instrumental „Codru de România” precum și Tudor și Nicolae Furdui Iancu, împreună cu grupul instrumental „Crai Nou” din Alba Iulia.

Piața Victoriei din Deva a fost neîncăpătoare pentru devenii care au sărbătorit în stradă Ziua Națională a României. Aceștia au cântat în cor cu artiștii care au urcat pe scenă.

blank

Recitalul îndrăgitei interprete de muzică populară și muzică patriotică Veta Biriș a fost printre cele mai așteptate momente ale serii.

Cunoscuta prezentatoare Iuliana Tudor a fost gazda artiștilor care au urcat pe scena din Piața Victoriei.

Tudor și Nicolae Furdui Iancu au încheiat evenimentul artistic de 1 Decembrie, cu un moment care a stârnit valuri de aplauze din partea devenilor prezenți.

Seara s-a încheiat cu un foc de artificii impresionant, care a luminat cerul peste 10 minute.

Întreg spectacolul extraordinar de folclor de la Deva poate fi urmărit pe pagina de facebook a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

 

blank blank

blank
bsh

blank blank blank blank blank blank blank

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *