fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Videoclip dedicat Zilei Naționale a României, realizat de Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Hunedoreanul Vlad Lință, intonează Imnul României, cu steagul în mână

Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia a lansat, ieri, un videoclip de suflet cu Imnul de Stat al României, „Deșteaptă-te, române!”. Hunedoreanul Vlad Lință, elev al Colegiului Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia este unul dintre tinerii care apare în videoclip, intonând Imnul și ținând în mână steagul României.

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Casa de Cultură a Studenților și-a dorit să facă, albaiulienilor și românilor de pretutindeni, un cadou de suflet la aniversarea a 104 ani de la Înfăptuirea Marii Uniri.

Videoclipul Imnului de Stat al României, „Deșteaptă-te, române!”, a fost realizat după un concept artistic al directorului instituției, Gheorghe Berghian, a.k.a. Gino, cunoscut interpret de muzică ușoară, compozitor și producător muzical.

Acestui demers i s-au alăturat Tudor Limbean – Micul Patriot, Vlad Lință – elev al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia și Corul de copii „Theotokos”, coordonat de părintele Nicolae-Călin Bulac, făcând din Imnul Național, printr-o interpretare de excepție, un dar de suflet și oferit din suflet tuturor.

blank

Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia este o instituție care susține și promovează tinerii talentați, actul cultural artistic, dar și valorile, tradițiile și patriotismul.

George Topârceanu spunea: „A fi patriot nu e un merit, e o datorie.” Să fim, deci, patrioți!
Vă dorim audiție și vizionare plăcută!

La mulți ani, români! La mulți ani, România!

Deșteaptă-te, române! – Gino, Tudor Limbean, Vlad Lință și Corul de copii „Theotokos”
Muzică: Anton Pann
Versuri: Andrei Mureș(i)anu
Orchestraţie: Nicolaie Beşleagă
Vioară: Daniel Iancu (Ticușor)
Mix/Master: Tudor Marciu
Video: Petre Muntean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *